Sådan bliver du en bedre social media influencer

Hvis du ønsker at blive en succesfuld influencer på en begrænset tid, så følg nedenstående tips, og du er på vej til succes.

Ræk ud til virksomheder for samarbejde

 

Det første mål er at etablere en troværdig tilstedeværelse på sociale medier, at have en udbredt rækkevidde, der påvirker mange mennesker. Opret eller køb en professionel hjemmeside til at samle alle dine billeder, indlæg og vlogs et sted. Succesfulde influencers har millioner af mennesker som publikum, og et stort flertal af dette publikum handler efter influencerens råd.

 

Her er, når samarbejder kommer ind. Hvis du er en junior influencer, kan du samarbejde med en senior veletableret influencer. Dette samarbejde vil øge din tilhængerskare, da et større publikum vil se dig.

 

Det sidste trin er at samarbejde med brands. Dette er indbegrebet af succes, som en influencer kan nå. Din online tilstedeværelse bliver så virkningsfuld, involverende og troværdig, at brands promoverer deres produkter via din platform, da de tror, ​​at offentligheden lytter til dine råd.

 

Nøglen til at blive en succesfuld influencer – en iværksætterånd

Hvis du vil være en influencer og vil forfølge det som din primære karriere, har du brug for ren og skær mental styrke. Vi er kede af at sprænge din boble, men hvis du har en ni til fem-tankegang, så er den påvirkende virksomhed ikke noget for dig.

 

Desuden kan du kun blive en succesfuld influencer, hvis det er din passion. Men hvis du tilslutter dig dette fællesskab udelukkende på grund af monetære belønninger, vil du ikke være i stand til at gøre dit ophold langt.

 

Influencing er for dem, der har en iværksætterånd, dem, der har viljestyrken til at starte fra bunden og arbejde dag og nat for at blive epicentret. Da at påvirke er en streng opgave uden umiddelbare belønninger, skal du have en enorm mental styrke og hengivenhed for at klare det på længere sigt.

 

Fuldfør din uddannelse for at få en større chance

 

Det næsten umuligt at blive en influencer uden en uddannelse inden for business. Faktisk har næsten alle influencers en eller anden form for business uddannelse. Årsagen bag dette er rimelig ligetil; mennesker med en umiddelbar fornemmelse af forretning har en øget sandsynlighed for at generere indtægter fra at påvirke andre. Apropos det, lad os se, hvordan en influencer tjener penge, eller hvor meget en influencer tjener.

 

Hvordan bliver man betalt som influencer?

Der er to forskellige måder, hvorpå influencers genererer indkomst. For det første bliver deres sociale mediekonti på platforme som YouTube og Facebook indtægtsgenereret. Platformen bruger deres videoer til at annoncere og vise annoncer før, under og efter videoen kører. Som kompensation får influenceren løn.

 

For det andet, og måske er den betydelige del af deres indkomst genereret via påtegninger. Brands betaler influencerne for at promovere deres produkter. Folk imiterer oftere influencerne. For eksempel, hvis Cristiano Ronaldo bruger Nike-støvler, vil næsten alle hans følgere gerne have Nike-støvler på. På samme måde stoler en influencers loyale følgere, så når de støtter et produkt, øger virksomhedens salg, og de betaler influenceren for markedsføringen.

 

Bliv en influencer i 2022

 

Verden er mere orienteret mod sociale medier i 2022, end den nogensinde har været tidligere. Faktisk er social media influencer, micro-influencer og fuldtids influencer nogle af de mest givende karriereveje i denne æra. Det betyder dog ikke, at alle kommer i et kapløb om at blive influencer.

 

Som vi nævnte tidligere, er påvirkning kun for folk, der har en iværksætterånd, en velrenommeret erfaring inden for deres område og ren viljestyrke. Hvis du har disse tre træk, er du allerede et godt skridt foran de fleste for at blive en succesfuld influencer.