Er du på vej ud i Europa? Få gratis tips her.

Nu hvor vi til sommer igen kan pege på et eller flere lande, som vi gerne vil besøge, behøver vi stort set ikke skænke coronarestriktioner og smitte en tanke længere. En befrielse, vil nogle måske endda gå så langt og kalde det. Og med rette, for det har været lidt en lang, tung dans, vi har skulle igennem alle sammen. Men lad os ikke dvæle ved de negative sider – for vi har i dette lille skriv sammenfattet nogle gode pointer, som du måske vil nyde godt af, hvis du eksempelvis havde tænkt dig at aflægge Paris, Madrid eller et andet europæisk land et visit her til sommer.

 

Vælg en destination

Europas dejlige lande og dertilhørende dejlige stor- og småbyer byder naturligvis på hver sin unikke oplevelse, og ydermere vil der være en del forskel på, om du har tænkt dig at få luft under vingerne på en vandretur på Caminoen eksempelvis, eller om det der afslapning lidt mere er dig. Caminoen er eksempelvis kendt for ikke bare at lægge sti til fysisk forbedring og hård udmattelse, men også personlig udvikling af lettere eller større karakter. Nogle taler sågar om, at man kan få ud-af-kroppen oplevelser, opleve store personlige og livsmæssige åbenbaringer, ægtefolk taler om komplet samhørighed og genfundet gnist, og man kunne blive ved.

 

Samtidig er der måske en fin finte i at ty til den anden bred af floden, når det kommer til rejsetyper – nemlig ferier, der overlader de store, livsmæssige omvæltninger til andre, og i stedet gør sit for, at du kommer ned i gear, og måske får en flot solkant et vilkårligt sted på kroppen. Her skal man eksempelvis huske på, at D-vitamin fra en vandretur ikke er en hak bedre end D-vitamin fra en solseng ved en pool. Man skal naturligvis huske solcreme, hvis man vil værne om sin nattesøvn på ferien, men ellers er det fuldstændig det samme.

 

Transport

Nogle nyder godt af fleksibiliteten ved at tage sin egen bil og køre til Gardasøen i Italien. Det kender rigtig mange danskere til. Til gengæld kan der være noget hejs med udenlandske motorveje og den anderledes køreoplevelse det er, at begive sig langt væk fra den danske del af E45. Der kan også være noget med en træt kørefod og måske nogle småirriterende stop på tankstationer.

 

Spar dig for den slags og prøv en busrejse i stedet for. Alt fra pauser til logistiske nødvendigheder overlader du trygt til andre end dig selv ved at vælge buskørsel. Professionelle arrangører, der sørger for, at alt spiller. Nemt og bekvemt er alt, hvad man kan sige om det koncept.