Ferie i Italien, hjemsted for vin & god mad

Hvis du leder efter et godt sted at planlægge en ferie i Europa, vil dette fantastiske land helt sikkert ikke skuffe dig med dets ubegrænsede muligheder! Italien er en vidunderlig blanding af fantastiske lokaliteter, arkitektur og en rig kultur, som har forvandlet det til et feriested for rejsende fra hele verden. Landet har så forskelligartede oplevelser at tilbyde, at turister nu er i stand til at få billige ferier til Italien meget nemt og uden megen bekymring overhovedet. Hvad mere er, at landets turistindustri blomstrer som aldrig før, og det er blevet meget populær at leje smukke italienske villaer i hele sæsoner (og samtidig meget budgetvenligt).

Utrolige & idylliske omgivelser

Beliggende i det sydlige Europa, er Italien hjemsted for nogle af de mest spektakulære alpine områder, uberørte strande, smukke søer og frodige grønne nationalparker, som alle tilbyder en række forskellige destinationer i ens ferie i Italien. Turister kan benytte sig af nogle gode feriemuligheder gennem billige strandferier; blandt andet strandene over Sicilien, såsom Mondello og Taormina, som er nogle af de smukkeste og mest budgetvenlige badedestinationer.

Hvis du elsker roen ved en ferie ved en sø, er Italien det perfekte valg for dig, da der findes nogle smukke italienske søers. Du kan bla. vælge mellem den storslåede Comosø og Gardasøen i det nordlige Italien omgivet af smukke kastanjeskove! Hvis du er forelsket i ørkenen, skal du planlægge en ferie til Sardinien og Puglia, som er hjemsted for en række imponerende nationalparker med nogle af de mest forskelligartede endemiske flora og fauna i Europa.

Rig kultur og historie

En anden god grund til at planlægge en ferie i Italien er landets rige kultur og historie. Venedig og Firenze er et absolut must for alle museumsfans, mens hovedstaden Rom er gennemsyret af historien om sin kejserlige fortid. At besøge Rom føles som at gå tilbage i tiden og giver en virkelig smuk mulighed for en romantisk ferie i Italien. Den dejlige by Palermo på Sicilien er guddommelig rig på historie, kunst og musik og er især berømt for sine romanske, gotiske og barokke kirker, paladser og bygninger og dets pulserende natteliv og musik.

 

Guddommelige kulinariske oplevelser

 

Enhver turist, der planlægger en ferie i Italien, kommer sjældent hjem igen uden at blive totalt forelsket i det italienske køkken. Det italienske køkken er nemlig en af ​​de mest overlegne kulinariske køkkener i hele verden, og selv for rejsende, der planlægger en billig ferie til Italien, kan man opleve en gastronomisk ekstravaganza i Italien. Den romantiske by Napoli er et af de bedste steder at prøve autentisk italiensk mad – inklusivt et utroligt stort udvalg af pizzaer, lasagner og pastaer. Sidst men ikke mindst, så producerer Italien nogle af de mest fantastiske vine som den meget roste Amarone, Barolo og Chianti!