Gør din sommerferie i Danmark helt specielt – det kan du bruge tiden på

Flere og flere er begyndt at holde sommerferie i Danmark. Efter Corona har mange opdaget, hvor fantastisk et land de bor i, og de har fået øjnene op for, at der faktisk er mange unikke oplevelser herhjemme. Hvis du er en af dem, så kan du med fordel læse med her og blive endnu klogere på de mange unikke oplevelser, som du kan få herhjemme – også selvom vi ikke kan byde på Spaniens sommersol. Læs med her.

Bridgewalking

Bridgewalking over Lillebælt er en af de helt store aktiviteter i Danmark, som mange vælger at prøve mindst én gang i deres liv. Her kan du nemlig bevæge dig op i fantastiske højder og gå hen over den gamle Lillebæltsbro – og dermed få en oplevelse, du sent vil glemme.

At gå hen over broen kan ikke sammenlignes med noget andet, og du kan kun opleve det herhjemme. Du får udsyn langt ud over Danmark, mens adrenalinen kører rundt i kroppen. Det foregår selvfølgelig under de bedste sikkerhedshensyn, og der er intet at være bange for. Guiderne har gjort det i mange år og har stor erfaring i at give dig så god en oplevelse som overhovedet muligt.

Råbjerg Mile

Selvom Råbjerg Mile på ingen måde er ukendt, så er der alligevel mange, der ikke har hørt om den danske ørken – der selvfølgelig ikke helt kan betegnes sådan.

Råbjerg Mile er et stort område fyldt med sand, hvorfor den ofte omtales som den danske ørken. Det er en fantastisk legeplads – særligt for de mindste – og blot et imponerende syn for dem, der er lidt ældre og ikke vil springe ud fra bakkerne og lande i det bløde sand.

Inviter familien op til denne sandkasse i Nordjylland en solrig dag og mærk selv glæden sprede sig i kroppen. Hvis I medbringer kælke, så kan I endda tage en tur ned ad en af bakkerne sammen med de små.

Attraktion verdenskortet

Uden i Hobro kan du opleve et helt særligt verdenskort. Det er nemlig lagt i jorden. Her kan du springe fra land til land – og også i vand, hvis du er uheldig. Små flag viser dig hvilket land du befinder dig i, og det er en fantastisk oplevelse for børnene, der selvfølgelig synes det er utroligt sjovt.

Når hele verden er blevet oplevet, så kan I gå videre enten over til vandcyklerne, over og fodre geder, ud på minigolfbanen eller hen til hoppepuderne. I kan spise jeres frokost ved et af de tilgængelige borde, eller I kan prøve kræfter med labyrinten.

Attraktion verdenskortet i Hobro er helt fantastisk for hele familien, og du er garanteret en hel dags hygge og underholdning for store og små.