Hvad kan man bruge sine flotte designede billeder til? Billeder til forskellige formål

Der er mange forskellige ting, som man kan bruge sine billeder til. Før i tiden handlede det kun om at putte dem ind i et galleri, ind i en billedmappe, eller at hænge de fineste af dem p, og tænke over placeringen af dem i huset. Her betød det meget hvilken billedramme man ville benytte til at hænge dem op, og hvordan man vil inddele sine billeder.

i dag er verdenen meget anderledes. Man kan for eksempel vælge at printe billederne på sit tøj. Fordelen ved dette er at tøjet går man rundt i, og man kan derfor vise billederne frem til alle man går forbi.

Man kan printe sit tøj med tryk hos fx. nordictryk, og her kan man komme langt med forskellige muligheder. Vil man printe flere af sine billeder , så er det muligt. Vil man styre placeringen af billedet på tøjet, så er det også muligt.  Kan billeder printes i andre formatter end png, som man bruger photoshop?

Billeder kan også uploades til printeren i det populære svg format. Svg billeder er populære, fordi det er den filtype som man bruger når man har at gøre med vektorer i adobe illustrator. Adobe illustrator er et værktøj fra adobe ligesom photoshop er, som tilbyder en person at illustrere vektorer i stedet for billeder. FOrskellen er her at photoshop benytter sig af pixels, mens at illustratorer benytter sig af vektorer.

Hvad kan man ellers gøre med sine billeder?

Udover at bruge sin billeder til at printe tryk på trøjer for eksempel, eller andet tøj, så kan man også bruge ens billeder til meget andet.

Ens billeder kan også bruges til andre ting. Med udviklingen af internettet, kan man let bruge billederne på nettet. Alt efter hvilken hjemmeside eller hvilken app man gør brug af, så kan man gøre meget forskellige ting.

Sociale medier er blevet populære at gøre brug af hvis man vil have set sine billeder. Her har man både mulighed for at oprette en blog konto/virksomheds konto, hvor man kan fokusere på at uploade ens fotos, eller man kan benytte sig af sin private profil hvor man kan vise sine billeder til alle man omgås.

Bliver man god til at lave billeder så er der forretninger som vil betale en penge for at købe ens billeder hvis det er man producerer logoer, eller reklame virksomheder, som mangler noget materiale deres kataloger osv

Med de nye NTF’er er der også mange billeder som bliver solgt med denne hensigt. Her bliver de primært brugt som skabeloner til spiludvikling i form af skins osv.

Man kan også gøre brug af billed platforme. Der findes mange platforme hvor ens billeder kan blive set.