Øg antallet af gæster på dit diskotek

Er du diskotekejer, og vil du gerne have, at der kommer flere gæster til dit diskotek? Det er klart, at det er sjovere at have en forretning, hvis man også har succes med den. Men det er ikke noget, der kommer af sig selv. Derfor kan det være, at du skal kigge på, om der er noget, du kan lave om, som der giver flere kunder i ”butikken”? Læs med her for inspiration.

Du kan hyre stripper til specielle aftener

Man siger, at sex sælger – og det er noget, du selv kan benytte dig af, når du forsøger at skabe opmærksomhed for dit diskotek. Man kan nemt booke en stripper online her til at komme til ens klub. Det kan f.eks. være, at du skal til at reklamere med, at der hver torsdag er ”torsdagsstrip” eller lignende. Det er noget, der virkelig kan få folk til at strømme til. Tror du, at strip kunne være med til at få din business til at boome?

Bliv en del af Sociale medier

Men det er klart, at der ikke er nogen, der kommer til dit diskotek, hvis de ikke kender til det. I dag er der heldigvis mange – og billige – måder, man kan skabe omtale for sig selv på. Her skal man virkelig ikke undervurdere, hvor meget man kan få ud af sociale medier. Hvis dit diskotek ikke har en Instagram eller annoncer på Facebook, så er det måske derfor, at der ikke kommer flere gæster?

Hvad er det for et sted?

Folk vil gerne vide, hvad de kan forvente af et sted, når de tager derhen. Derfor skal du være helt klar over, hvad det er for et slags diskotek, som du har. Man siger, at man ikke kan ramme nogen, hvis man forsøger at ramme alle. Derfor skal du gøre op med dig selv, hvad det er for et sted, du gerne vil have, om hvem din målgruppe er. Der er stor forskel på, om det er et lille eller stort sted, om det er dyrt eller billigt og så videre.