Tips til dig der skal holde din egen fest

Der er mange elementer, som du skal have styr på, når du står overfor at skulle holde din egen fest. Det gælder både til de større eller mindre forsamlinger. Hvis du drømmer om at sammensætte årets fest, der skal ende med at være the-talk-of-the-town, så er det først og fremmest væsentligt, at du holder en fin struktur, er opmærksom på planlægningsfasen, og giver dig selv muligheden for at nyde selve aftenen sammen med dine gæster.

Men er det ikke bare lettere sagt end gjort? Hvordan får man den stressende faktor væk, eller fjerner følelsen af paniske tanker der kan overtage, når mange forskellige elementer, skal gå op i en højere enhed? Vi hjælper dig med at spore dig ind på en tjekliste, der kan være behjælpelig for dig – så du kan holde den ultimative fest for dine nærmeste. Her vil I sammen have rig mulighed for at skabe uforglemmelige minder og højt humør.

Lav en tjekliste, som du kan bruge fra start til slut

Når du holder en fest, så er det vigtigste at fastslå nogle meget praktiske og faktuelle elementer – inden alt det sjove og spændende kan gå op i en højere enhed. Heriblandt kan det være en fordel at finde frem til følgende faktorer, der vil have indflydelse på planlægningen af festen:

 

  • Hvor mange gæster skal der inviteres?
  • Hvilken målgruppe kommer til festen?
  • Hvor ønsker du at afholde festen?
  • Hvilket budget vil du lægge som maks for hele festen?

 

Herefter kan du begynde på nogle af de lidt sjovere elementer. Det kan for eksempel være, at du ønsker at leje en bartender til en god pris, eller søger et unikt festlokale i Odense, der naturligvis skal kunne noget udover det sædvanlige. Det er forståeligt, da netop rammerne for en fest kan have stor betydning for sammenkomstens udfald.

Lad dig selv ha’ en god fest

Hvis du søger nogle hurtige tips og tricks til, at du selv kan formå at have en uforglemmelig aften, hvor du ikke naturligvis skal rende frem og tilbage mellem køkkenet og gæsterne ved de dækkede borde. En afslappet eller opstillet fest kræver forskellige tilgange, men som udgangspunkt handler det om, at du skal gøre planlægningsfasen så overkommelig som mulig, mens festen skal tage kegler. Du bør derfor gøre noget ud af forberedelserne, der vil hjælpe på, at der kræves minimalt af dig, når festen løber af stablen.