Udsyn og komfort er det vigtigste på skiferien

Er du på udkig efter de bedste ski goggles på markedet?

Oakley er et mærke, der har eksisteret i over 40 år, og de er kendt for at lave noget af det bedste sportsudstyr i verden. De har vundet adskillige priser for deres kvalitet, design og funktionalitet. Hvis du er på udkig efter et par fantastiske skibriller, så kig ikke længere end Oakley!

Oakley er innovative og har mange former for linser, så du kan være sikker på at få præcis det, du har brug for, når det kommer til dit syn, mens du står på ski eller snowboard.

Hvis du ønsker at kunne se klart, mens du står på ski ned ad pisterne denne vinter, så er disse helt sikkert hvad du har brug for! Ikke alene vil dine øjne være beskyttet, men de vil også se godt ud! Disse kommer i en række forskellige farver, så der er noget for alle, der ønsker at komme derud og nyde sig selv i denne vintersæson. Uanset om det er solrigt eller overskyet udenfor vil disse goggles holde dit syn klart hver gang!

Er du træt af våde skistøvler?

Vi ved alle, hvor frustrerende det er at komme op på skiferie og have våde skistøvler. Derfor er der skabt en støvletørrer til dine sko, støvler, snow eller skistøvler, der gør dem varme, tørre og klar til action!

Et sæt støvlevarmere er den perfekte løsning på at vågne op til fugtige skistøvler, da den tørre dine skistøvler op i løbet af natten, så de er dejligt tørre, når du har brug for dem næste dag. Den er også super nem at bruge uden installation – du skal blot tilslutte den til en almindelig stikkontakt!

Det er et af de stykker grej til skiferien, som når man først har det – så vil andre i hytten låne det. Det er værdifuldt fordi det kan hjælpe med at man undgår vabler og selvfølgelig kolde og fugtige fødder