Rejs med hele din krop og sjæl

Du er en verdensborger, min ven

Mange har utroligt meget glæde af at rejse ud i verden og opleve den.

Mange vil gerne se godt ud, når man er lidt ude af sit element. Her kan man bruge lidt diskret økologisk makeup og gerne en allergivenlig makeup for lige at give sig selv den ekstra selvtillid, det kræver at stå ud i verden. Det kan du finde her. Langt væk hjemmefra står det hurtigt klart, at vi lever på en klode. Er du Australier og rejser til Danmark, rejser du fra den ene side af kloden til den anden. Her er det svært ikke at opdage at verden er rund og ikke en flad pandekage.

Stå frem i verden med en naturlig makeup, gerne en vegansk makeup, og vis at du er klar over at vi alle er i samme båd; vel at mærke på samme planet.

Her er det, du skal bruge for at være lækker

Tag noget lækkert make up og frisk automatisk dig selv op. Du vil komme til at se meget bedre ud end du gjorde før. Nu står du så foran de andre, som ser på dig, og du opdager den sammenhæng, der er mellem os her i verden. Herfra bliver det naturligt at gå den grønne vej og tænke på grøn omstilling.

Tænk på andre end dig selv

Verden er egentlig et forunderligt sted, men kloden og vores natur er i fare. Hermed bliver vores egen eksistens også i fare, og det er ikke et reelt alternativ at rejse til Mars. Elon Musk har nok haft sine projekter og store planer fremad, at vi skal kunne bebo en anden og alternativ planet.

Mærk verden

Jo, du kunne jo starte med at mærke efter. Det kan ske både ude og hjemme, men det kan være givende at shuffle. Ikke alle har råd til at rejse til udlandet, men mindre kan jo også gøre det. Bare det at komme lidt væk fra det hjemlige gadekær kan gøre underværker.

Hvordan bliver du en verdensborger?

  • Se dig selv i spejlet og vid, at du er en del af det store hele. Det at være verdensborger kræver i virkeligheden ikke så meget, men det kræver noget. Det kræver det at kunne finde værdi i sig selv og værdien i, at man er sat her i verden for at være en del af det hele.
  • Rejs ud og se verden og mærk verden.
  • Vær åben!
  • Orientér dig og læse aviser og sørg for at holde din interesse for omverdenen stangen.
  • Lær sprog. Sprog åbner nye verdener og nye tankebaner. Et nyt sprog giver adgang til nye idéer og fortolkninger af din omverden. Derudover bliver det også lettere at komme i kontakt med folk når man rejser ud.