Tag en kop kaffe med rejseminder på

Der er mange begivenheder som er værd at huske, mindes og se tilbage på, og den bedste måde vi kan gøre dette er ved at tage billeder, som fanger de værdsatte øjeblikke. Disse billeder kan vi finde frem, og de kan hjælpe og med at huske de vigtige begivenheder eller genkalde os den følelse fra den specifikke dag.

Men du behøver ikke nøjes med at have alle dine gode minder på din telefon eller en harddisk, hvor du måske ikke for nydt dem til fulde. Du kan i stedet finde muligheder for at se på alle dine yndlingsbilleder, mens du går igennem din almindelige hverdag.

 

Her kan du finde inspiration til en lang række forskellige produkter, som du kan få printet dine billeder på. Her finder du også inspiration til udbydere, som kan printe disse produkter og sende dem til dig.

 

Mange muligeder

 

Der er mange forskellige muligheder for at printe billeder på genstande:

 

  • Drikkekrus – du kan tage en kop kaffe med dine rejseminder på, hvis du vælger at designe dit eget krus med billede på. Her kan du vælge et billede fra et specifikt øjeblik og placere det på kruset, så hver gang du drikker din kaffe, bliver du mindet om dén rejse.
  • Puslespil – du kan få lavet et puslespil, som forestiller ét af dine egne billeder, så du kan samle hele familien om at samle et puslespil med jer alle på. Det kan fås med helt ned til 50 brikker og op til 1500 brikker, og mulighederne for at designe puslespillet er uendelige.
  • Mobil cover – du kan designe dit eget mobilcover med et billede på det, som minder dig om en fantastisk dag. Dermed, hver gang du griber efter din telefon, bliver du mindet om denne dag og får et smil på læben.
  • Nøglering – med en nøglering kan du få tilføjet dit eget billede, så du altid har et godt minde lige ved hånden. Der er forskellige modeller og størrelser, som du helt selv kan vælge imellem, og så kan du selv designe, hvordan billedet ser ud i nøgleringen.
  • Musemåtte – du kan designe en musemåtte med dit eget billede på, så du hver gang du sidder på arbejdet kan skimte ned til dit billede og blive mindet om en fantastisk dag.
  • Pude – dine minder kan også tage form i dit hjem andre steder end i billedrammer. Du kan blandt andet få printet et billede på en pude, som kan minde dig om den lækre strand, du rejste til, eller sidste familiesammenkomst.
  • Fotomagneter – køleskabsmagneter er både flotte og praktiske. Du kan vælge at hænge ting op på dit køleskab med billeder af dine flotte minder, så hver gang du skal åbne køleskabet, så går du derfra med et smil.
  • Foto-badehåndklæde – du kan personliggøre de kedelige, ensfarvede badehåndklæder derhjemme med personlige fotoprints på håndklæder. Således kan i både kende forskel på hvis håndklæde er hvis, og sende tankerne tilbage til nogle rare minder.