3 gode grunde til at besøge Australien

Når mange tænker på Australien, så tænker man nok først og fremmest på høje temperaturer og væmmeligt kryb såsom fugleedderkopper og giftige slanger. Men heldigvis byder Australien på så mange langt federe ting, hvormed du helt sikkert bør overveje at krydse havene og besøge den fantastiske kæmpe-ø. Hvis du dog ikke helt ved, hvad du skal se i Australien, så læs med herunder, hvor du får tre gode grunde til at besøge landet.

Tag ud at vandre ved Uluru – verdens største sten

Okay, navnet “verdens største sten” lyder måske ikke i sig selv fascinerende, men det er Uluru – som også går under Ayers Rock – altså. Den store klippe skifter nemlig farve i løbet af dagen, alt efter om der er morgenlys, middagslys eller aftenlys på den. Dermed er det altså oplagt at tage på en vandretur ved klippen omkring solop- eller nedgang, hvor den er særlig smuk.

Har du dog brug for mere adrenalin, så kan du godt få det. Det er nemlig også muligt at skydive over Uluru.

Svøm med søløver i Eyre Peninsula

Det er måske ikke denne oplevelse, som man lige først tænker på, når man tænker på Australien, men det vil helt sikkert være en af de ting, som du altid vil huske bagefter. I Eyre Peninsula får du nemlig muligheden for at svømme med søløver – en sjældent mulighed, som du altså ikke får ret mange steder i verden. Dertil er vandet omkring Eyre Peninsula kendt for bare at være helt utroligt smukt. Skynd dig at booke dit visum til Australien, sådan at dette skønne område og dets fantastiske oplevelser ikke kommer til at gå din næse forbi – for det vil du helt sikkert komme til at ærge dig over.

Besøg kænguruerne på Kangaroo Island

En ting, som mange derimod helt sikkert forbinder med Australien, det er kænguruer. Og dem kan du komme helt tæt på, hvis du tager ud og besøger dem på Kangaroo Island. På denne ø kan du opleve den ægte, autentiske ‘Outback’, såvel som en lang række af forskellige dyrearter.

Men husk at passe på – dyrene på øen er vilde, og du skal dermed ikke regne med, at du kan komme så tæt på, at du kan ae en kænguru. Selvom de ser søde ud, så er kænguruer utroligt stærke, og de kan godt være farlige, hvis du kommer for tæt på.