Tag til Vestkystens bedste badehotel

Nyd naturens majestæt fra komforten på dit værelse på vores badehoteller ved kysten. Beliggenheder på vestkysten byder på en fantastisk udsigt over kysten, rig mulighed for udendørs rekreation og førsteklasses faciliteter, der gør dit ophold uforglemmeligt.

Badehoteller er kendte for deres spa, super lækre mad og den her nordiske badehotel stil. I Danmark er kvaliteten på vores hoteller fantastisk og vi kommer ud og mærker naturen, især hos badehoteller på vestkysten.

Ruths hotel Skagen

Ruths hotel som ligger i Skagen er et fantastisk hotel, og måske det bedste hotel som er en del af vestkysten. Uge 29 som er hellerup uge er her hvor Ruths hotel virkelig lever, restauranten er presset som aldrig før og rige fra hele Danmark tager til Skagen for at netværke og bruge penge som aldrig før.

Ruths Hotel kan man besøge hele året, og ønsker du en oplevelse hvor der er lidt mere ro på i byen så rejs udenfor sommerferie perioden. Hvis du besøger hotellet om vinteren, kan du benytte spaen og wellnessfaciliteterne gratis.

Rigtig mange udenlandske gæster tager til Skagen i sommerferien og nyder godt af de fine strande og klitområderne i byen. Ruths Hotel ligger ikke mere end 5 minutters gang fra stranden, hop en tur i bilen og kør til spidsen af Danmark.

Regn med en pris for et dobbeltværelse for 2 personer til omkring 2-3.000 kr.

Vedersø strandhotel den billige version

Som ligger i Midtjylland og ca. 25 km fra Holstebro, Vestersø strandhotel ligger i Ulfborg og ligger helt ned til stranden, er du hurtigt kan du løbe derned på under 60 sekunder. Det betyder altså du nærmest kan høre bølgerne slaske mod hinanden i løbet af natten hvis du åbner vinduet.

Har i menneskets bedste ven med, altså jeres hund. Så kan i betale et lille gebyr og så er det tilladt at have hunden med på strandhotellet ved vestkysten.

strandhotellet råder over 65 værelser, mødelokaler, selskabslokaler og dermed afholder de konferencer, konfirmationer, bryllupper, store fødselsdage. I kan også bare vælge at tage en tur i restauranten hvor i kan få smagt gode lokale råvarer mens i nyder den flotte natur udover Vesterhavet.

På Vedersø strandhotel er forholdene super gode, men der er ikke bade og spafaciliteter som på Ruths Hotel fx.

Vedersø strandhotel koster en 1/3 af hvad Ruths hotel gør, og derfor skal du regne med en pris på omkring 8-1.000 kr. for en overnatning for 2 personer på et dobbelt værelse.