Disse ting skal du huske, inden du tager på forretningsrejsen

Du går nok og glæder dig til din næste forretningsrejse, som du skal på, når landene endelig er genåbnet helt. Dette er også det perfekte tidspunkt for os at udgive denne artikel, fordi så er du nemlig klar. Vi har skrevet denne lille artikel, så du husker de vigtigste ting, inden du tager afsted.

 

Føler du der mangler noget i denne artikel, så kan du skrive en kommentar i bunden. Derefter tager vi et kig på det.

 

 

Book direkte fly

Det er billigere at købe fly med mellemlandinger, men er det virkelig besparelsen værd? Det er i hvert fald et spørgsmål, du bør overveje. Booker du et direkte fly, så sparer du en masse tid, som du kan bruge på at gøre din forretning endnu større eller optimere processer. Et direkte fly gør også, at du ikke skal stå alt for tidligt op eller gå alt for tidligt i seng.

 

Er din virksomhed lille, så kan det være, at du ikke har råd til direkte fly. Er dette tilfældet, så bør du ignorere dette råd.

 

 

Pas på gebyrerne

Du har nok været i udlandet før, så du ved nok også, at der kan være høje gebyrer forbundet med betalinger med kort i udlandet. Af denne grund anbefaler mange rejsende udenlandske fintech banker som Revolut og Wise. Begge banker tilbyder dig et billigt eller gratis kort, som du kan bruge i udlandet med meget lave gebyrer. Vi anbefaler, at du i det mindste opretter dig hos én af disse.

 

Hvis du ikke allerede ved det, så er Wise og Revolut ikke kun til privatpersoner. Nej, de tilbyder også gratis erhvervskonti til virksomheder i Danmark. Du kan få en gratis Wise Business konto hos Wise og en gratis Revolut Business konto hos Revolut.

 

Der er selvfølgelig mange flere fordele hos de to banker. Vi har blot nævnt de mest relevante fordele for dig, der skal på forretningsrejse.

 

 

Glem ikke disse ting

Hvis du glæder dig for meget, så kan du nemt komme til at glemme meget vigtige ting. Du kan allerede pakke din toilettaske med de vigtigste ting. Kan du ikke pakke den nu, fordi du bruger tingene, så bør du nok smutte ned i den lokale Normal og købe en ekstra ting i rejsestørrelse af hver. Det er så nemt at glemme disse små ting, og det er meget irriterende.

 

Du kan også allerede proppe visitkort i din jakke og i din taske. Disse er også meget nemme at glemme, fordi man altid har dem liggende på kontoret. Du kan også oprette et digitalt visitkort, som du kan sende til folk du møder i udlandet. Fysiske virker dog meget bedre, viser vores erfaringer.

 

Husk også gode sko samt flere sæt tøj. På den måde er du ikke begrænset til kun at lave forretningsrelaterede aktiviteter, når du er i udlandet.

 

God tur!