Hvordan påvirker Corona festivaler i 2022?

Det har været en trist tid med Corona, og hvis du er typen, der godt kan lide at tage til festival, så har du måske også været ked af, at du har skullet undvære det. Der er flere forskellige festivaler rundt omkring om Danmark, som typisk er der om sommeren. Det kan være, at du er vild med Roskilde, smuk – eller grimfestival. Har du tænkt over, hvad der kommer til at ske med festivaler i 2022, efter der har været Corona? Det kan du blive klogere på, hvis du læser med i denne artikel.

 

Du skal bruge Coronapas

Hvis du skal på festival i 2022, så kræver det, at du har et coronapas. Det betyder altså, at du skal have fået vaccinen, eller du skal have et bevis på, at du har en helbredsmæssig grund til, at du ikke skal vaccineres. Det er naturligvis noget, man har gjort, så man er mere sikker på, at der ikke kommer så meget smitte. Det er vigtigt, at du tager denne regel alvorligt, og det er naturligvis også noget, der kommer til at blive tjekket, når man skal ind til festivalen.

 

Støt ved at tage på festival

Næste år er der faktisk en rigtig god grund til at tage på festival, som ikke kun handler om, at man skal have det sjovt. Der er nemlig mange musikere og festivaler, som har mistet enormt mange penge under Corona – hvilket naturligvis også er ganske naturligt, men stadig trist. Festivaler er en del af vores sommerkultur i Danmark, og det ville være en skam, hvis der ikke længere var et budget til, at man kunne holde det. Derfor kan du også bruge som argument, at det er godt at tage af sted, fordi du hjælper med at støtte en branche, der har haft det hårdt. Det er da altid rart, at man har to gode grunde til at tage på festival.

 

Meget bliver som det plejer

Men du bliver heldigvis også glad for at høre, at meget vil være som det gamle. Du skal altså bruge det samme, som du har skullet før. Du kan købe en festivalpakke for med en festivalpakke, kan du nemt få de ting, som du skal bruge. I en festivalpakke finder du f.eks. et telt, en sovepose, lås til teltet, en lampe og kondomer. Det er altså alt sammen noget, man nemt kan få brug for, når man er på festival.