Hvad er forskellen på et festivaltelt og et pop up telt?

Har du også savnet at tage på festival, nu hvor det ikke har kunnet lade sig gøre så længe på grund af Corona? Så kan det være, at du skal begynde at tænke på, hvad det er for noget udstyr, du har brug for, når du skal afsted på festival. Det er f.eks. vigtigt, at du har et telt, som du kan sove i. Her skal du naturligvis huske, at du skal have et telt, der er stort nok til, at dem, der skal overnatte der, rent faktisk kan være der. Men hvilket telt skal man vælge? Et festivaltelt eller et pop up telt? Og hvad er forskellen?

 

Forskellen på et festivaltelt og et pop up telt

Hvis du køber et festivaltelt til dig selv og muligvis dine venner, så får du et telt, der egner sig godt til festival, men som man ellers slår op på almindeligvis. Hvis man ikke har udfordringer med at slå telte op, eller hvis man ligefrem synes, at det også kan være lidt sjovt og spændende, så kan det være det rette telt for dig. Et pop up telt er derimod et, som man ikke skal bruge tid på at slå op, da det gør det af sig selv, når du kaster det ud i luften.

 

Du skal købe et pop up telt hvis …

Der er nogle, der ikke bryder sig om et pop up telt, fordi de ikke mener, at det holder lige så godt, som et festivaltelt gør. Men du kan sagtens få et pop up telt, der faktisk også er rigtig godt. Du kan også få pop up telte, der passer til mere end én person. Det er også noget, som det ikke er alle, der er klar over. Men det kan være fornuftigt at vælge et pop up telt, hvis man gerne vil gøre det nemt for sig selv. Man er typisk også meget træt, når man kommer ind til en festival, hvis man er løbet ind og måske endda er overnattet udenfor dagen inden.

 

Du kan købe telt i en festivalpakke

Vil du gøre det nemt for dig selv, når du skal købe ind for at tage på festival, bør du købe en festivalpakke. Denne indeholder f.eks. et telt, som er let at bruge. Her kan du vælge forskellige pakker, hvis du f.eks. skal bruge et telt til 3 eller 4 personer.