Få den bedste oplevelse på ski i Østrig

For at få den bedst mulige skiferie, kræver det at du har venner eller familie med på skiferie. Skiferien bliver bare det federe hvis man har nogle at opleve den samme med. Derfor vil vi prøve at komme ind på nogle af de destinationer som kunne være essentielle for dig at tænke over, næste gang du skal bestille den årlige skiferie til Østrig.

Østrig er en dansker magnet når vi snakker skiferie, de har gode store områder med massere af pister i alle niveauer så hele flokken kan få noget ud af skiferien.

Det kendte corona område som du har hørt om i tv’et

Ischgl er en sand perle og rummer omkring 240 km pister, de har afterski som er i toppen af toppen, skiløbet halter ikke og du får velprepærrede pister hver dag. Herudover kan du nyde en snitzel oppe på en af bjergrestauranterne.

Wagrain, dansker området i Østrig.

Tager du til Wagrain i uge 7 eller 8, så er det så sikkert som amen i kirken at du kan komme til at snakke med danskere i liften eller på afterskien efter når pisterne lukker. Her er rig mulighed for at nyde et par groose bier i bunden ved grafenberg liften. Desuden er Wagrain det sikre valg hvis i har børn med på turen, du kan med sikkerhed finde en dansk skiinstruktør, der er massere af pister til børn. Dertil er der massere af større lejligheder/hytter i Wagrain området.

Zell am See også kaldt Ski Alpin Card

Vælger man at tage til Zell am See, kan man som noget nyt, nyde gode af sammenlægningen med Saalbach, Hinterglemm som gør at området som Zell am See ligger under er blevet dobbelt så stort. Du kan også tage til Zell am See i sommerperiode og stå på ski på Kitzsteinhorn. Zell am See har med deres kæmpe sø i bunden af byen masser af vandsport og mountainbike muligheder i sommermånederne.