Guide til 4 fantastiske steder i Europa

Trænger du til lidt ferie? Men mangler du inspiration til, hvor du skal tage hen? Så er det godt, du har fundet vej hertil, da vi guider dig til 4 smukke steder i Europa, som du med fordel kan lægge vejen forbi.

 

Vi indrømmer det gerne. Dette er ikke en guide til lækre steder at tage på charterferie. For Europa kan så meget andet end det. Er du klar på flot sightseeing og måske endda også nogle bjerge, venter der dig en fantastisk guide herunder.

Bayern i Tyskland

Tyskland er generelt et lidt overset feriemål blandt os danskere. Vi ser Tyskland som lig med autobahn til andre og lidt mere eksotiske feriedestinationer i Europa. Men, du bør ikke snyde dig selv for en ferie i Bayern, da du her finder fantastiske alper og alpebyer samt de smukkeste eventyrslotte.

 

Du skal ikke særligt langt uden for München, før alperne begynder at tårne sig op i horisonten!

Cinque Terre i Italien

Kører du lidt længere sydpå, når du til Italien og byerne i Cinque Terre. De er som taget ud af et rejsekatalog, for de er fantastisk smukke. Alle byerne er bygget op ad klippesider og ligger ud til havet. Der går tog mellem hver eneste by. Så har du lyst til at udforske flere af de små og charmerende byer, kan det gøres nemt og hurtigt.

Salzburg i Østrig

Ikke langt fra den tyske grænse i østlig retning, finder du Salzburg. Byen i sig selv er eventyrlig og ganske fantastisk med dets arkitektur fra baroktiden og alperne i baggrunden. Er du også til vandring, byder Salzburg og Salzburgerland på mange og fantastiske vandreture i alperne. Mange af alperne ligner ganske enkelt et maleri.

 

Det tager i øvrigt kun halvanden til to timer med tog fra München at komme til Salzburg.

Normandiet i Frankrig

Du behøver ikke særligt langt ned i Frankrig for at opleve kultur, historie og spektakulær natur. Er du især til krigshistorie, er Normandiet et slaraffenland for dig med masser af museer og historiske steder.

Du kan passende starte ferien i Bayern og så ellers fortsætte til den franske grænse. Så er der på alle måder dømt ferie – og du kan ikke undgå at koble fra dit arbejde som maler, pædagog eller noget helt tredje.

Se mere på Skyscanner.dk om fantastiske steder du kan besøge i europa.