Det bedste betalingskort at have med på rejsen

Mange glæder sig til sommerferien, så de kan komme væk fra hverdagen og nyde det gode vejr i udlandet. Mange glemmer dog også at tænke på, hvordan de vil betale for deres gode oplevelser i udlandet. Du har måske oplevet det før: Du kommer ned til et land, og du kan ikke bruge dit betalingskort, fordi de slet ikke tager imod det – ellers er gebyrerne i din bank bare alt for høje.

 

Uanset om det er det førstnævnte eller sidstnævnte, så kan dette gratis Revolut kort hjælpe dig i udlandet. I denne artikel kigger vi på, hvorfor Revolut egentlig er et godt kort til dem, der skal rejse til udlandet.

 

Sådan fungerer Revolut

Revolut er egentlig en fintech bank, der er meget populær blandt expats og dem der rejser meget. Det kan dog sagtens betale sig at få en Revolut konto, selv hvis du rejser én gang om året. Det er nemlig helt gratis at oprette en konto hos dem.

 

Du kan oprette en konto ved at installere deres app og gå igennem oprettelsen. Du skal selvfølgelig scanne dit pas og tage et selfie, så de kan bekræfte, at det er dig. Herefter kan du bestille et fysisk kort, som du modtager med posten kort tid efter. Der kan forekomme leveringsgebyr for selve kortet, men de har ofte kampagner, hvor dette netop er gratis.

 

Revolut giver dig mulighed for at have konti i forskellige valutaer, så du kan betale i den lokale valuta, når du rejser. Skal du eksempelvis til Europa, så kan du veksle dine danske kroner til euro i app’en til en meget god kurs, inden du tager afsted. Når du så bruger dit kort, så vil der blive trukket fra din euro konto i stedet for danske kroner. Du kan veksle op til 7500 kroner om måneden helt uden gebyrer eller valutamarginaler. Herefter er det blot på én procent.

 

Har du glemt at veksle penge, så gør Revolut det for dig gratis eller til meget lave gebyrer. Dette gør sig specielt gældende i hverdagene. I weekenderne kan der forekomme gebyrer. Det er dog i mange tilfælde alligevel billigere end at bruge dit kort fra din danske bank.

 

Hvad hvis jeg skal betale kontant?

Du kan komme ud for, at du kun kan betale med kontanter. Heldigvis giver Revolut dig mulighed for at hæve penge gratis i hæveautomater. Med en gratis konto kan du hæve det der svarer til 1500 kroner i lokal valuta eller 5 gange – alt efter hvad der kommer først. Efterfølgende kommer du til at betale 2 procent med et gebyr på minimum 10 kroner. Dette er alligevel billigere end din bank, der nok tager 30 eller 40 kroner.

 

Har du nået din begrænsning og ønsker ikke at hæve flere kontanter med Revolut, så kan du med fordel betale med kryptovaluta. Det er mere og mere accepteret, og du kan spare penge på gebyrer ved at gøre det. Hvis du ikke allerede har eksempelvis Ether, kan du læse mere om hvordan man køber det på denne side.