Pak den perfekte kuffert til din næste rejse

Har du planlagt den næste fede ferie, og mangler du inspiration til hvad din kuffert skal indeholde? Så fortvivl ej. Hos webshoppen Molly&My kan du finde næsten alt til din næste ferie om det så er badetøj, sommerkjoler, badeudstyr, cremer, håndklæder, sandaler og meget mere.

Det er altid rart at have styr på sin kuffert, og især hvis man er i god tid med den. Hvis man er i god tid, kan man nemlig nå at fortryde, skifte ud og ændre så du til sidst står med den helt perfekte og velovervejede kuffert til rejsen. Det værste er at tage af sted og føle at man har glemt noget, det kan simpelthen stresse en så meget. Derfor er det en rigtig god ide at være i god tid, og hvis man er helt lost så er google din aller bedste ven. Find en god pakkeliste, skriv den ned og kryds af og tilføj løbende. Så er vi sikre på at du kommer afsted med den helt perfekte pakkede kuffert.

 

Badetøj i sæsonens farver og mønstre

Nu er det endelig tid til at hoppe i den smukke bikini eller badedragt, som du har ventet på så længe. Badetøj er et must i rejsekufferten uanset om du skal på badeferie eller storbysferie, der er næsten altid en anledning til at bade på stort set alle rejser. Et godt tip, hvis man gerne vil stråle i sit badetøj, er at finde det mest farverige du kan, for farver giver dig farve. Hvem elsker ikke at få sol på ferien og at man faktisk kan se resultater, og det kan farverigt badetøj forstærke. Lækkert ik?

Der findes så meget forskelligt badetøj, med så mange forskellige pasforme. Find den bikini, badedragt eller noget helt trejde som du føler dig tilpas i, og som du synes passer til din kropsfigur. Man vil så gerne føle sig lidt ekstra lækker og tilpas i sin krop når man sådan skal gå og vise den, og det er bare så vigtigt at vælge rigtigt i form af badetøj. Der er højtaljede, lavtaljede, med strop, uden strop, kryds på ryggen eller ej. Der findes så mange forskellige og du skal tage lige præcis den du føler dig mest tilpas og komfortabel i.

 

Styr på sommerkjolerne til din ferie?

En af de også enormt vigtige items din kuffert skal indeholde er sommerkjoler i flere forskellige former og farver. Der er lange, korte og midi og det gør bestemt ikke noget at have en af hver, så er du nemlig bare godt forberedt. Man kender det godt – Man sveder, bliver våd, spilder solcreme og så skal skifte. Derfor kan en af hver være en rigtig god ide. Du skal jo bruge sommerkjolen næsten hele tiden, om du skal ned til poolen, ud og spise is eller ud og have lækker mad og drinks om aftenen. Kjolen er udover badetøjet næsten det vigtigste item til din ferie, og hvis du elsker kjoler i flotte farver og mønstre, så tjek udvalget ud hos din favorit forhandler