Skal du fejre en fødselsdag i udlandet? Send gaven som pakke

Hvis du skal ud at rejse, eller hvis en du kender skal, kan det være, at fødselsdagen bliver lidt anderledes end den plejer. Det betyder dog ikke, at man skal snydes for sin fødselsdagsgave. Hvis man befinder sig flere 1000 kilometer fra hinanden, kan en pakke nemlig føre jer tættere på hinanden. Det er dig ikke altid helt billigt at sende pakker over store distancer, så undersøg først forskellige priser og send pakke billigt.

Minimer prisen på pakken

Hvis du gerne vil sende pakke, kan det være en god ide at kigge på, hvordan du kan mindske prisen på pakken. Det kan du f.eks. gøre ved at finde en gave, der ikke vejer særlig meget. Pakker bliver nemlig dyrere og dyrere, jo tungere pakken er. Derfor kan det være smart at sende lette ting. Det kan f.eks. være penge i den valuta, hvor pakken sendes til. Det kan også være nogle ting, der kan hjælpe på den rejsendes hjemve. Måske er der noget slik, som personen elsker, som man ikke kan få, der hvor personen er. Det kan også være noget, der kan hjælpe personen på rejsen. Er det f.eks. et sted, hvor der er mange myg, kan det være, at et insektlys eller myggespray kunne være en god ide, der ikke vejer særlig meget. En bog derimod er, selvom den kan være meget nyttig, måske ikke den rigtige ting at sende, da bøger kan være meget tunge.

Find et billigt postselskab

Det er også smart at kigge på forskellige selskabers priser for forsendelse af pakker af forskellige vægtklasser. Der kan man hurtigt spare en god slat penge, hvis det ene selskab vil tage lidt tungere post for den samme pris. Det kan også være, at hvis man skal sende pakken langt, er der nogle selskaber, der er billigere at bruge til forskellige verdensdele. På den måde kan man også hurtigt spare penge på forsendelse, så man har flere penge at bruge til selve pakken. Der er også forskel på, hvor hurtigt pakken er om at komme frem. Hvis du har styr på gaven i god tid, kan du måske spare penge på ikke at vælge den hurtigste forsendelse. Måske kan du klare dig med den mindst hurtige og derfor billigste. Så find noget, der er let og find det i rigtig god tid, så kan du nemlig spare penge.