Tag på kør-selv-ferie til Gardasøen

Overvejer du at besøge det smukke Italien? Her vil jeg foreslå dig at pakke bilen og tage familien med under armen – og opleve den storslåede natur og det skønne område omkring Gardasøen. En kør selv ferie til Gardasøen er nemlig altid en god idé. Ved at køre selv på ferie kan man tage det i eget tempo – og gøre de stop og hold, man har lyst til. Det betyder nemlig også, at man på turen kan opleve alt det, der ellers blot ville flyve forbi vinduet. Transporttiden behøver nemlig ikke være kedelig eller blot være med henblik på at nå fra A til B – hurtigst muligt.

 

Fordelene ved kør-selv-ferie er mange

 

Ved at tage din bil med på ferie, er du også sikret en nem og effektiv måde at transportere dig og din familie rundt på, når I når jeres destination. Det betyder, at I ikke er nødsaget til offentlig transport eller leje af bil. Derudover får I også mere frihed og fleksibilitet, idet I ikke er tvunget til at tage på guidede turer, hvor tidspunkterne på forhånd er fastlagte, og hvor I ingen medbestemmelse har, blot fordi I er afhængige af kørselsmuligheden, som de guidede turer stiller til rådighed.

 

Derudover er I ikke på samme måde begrænset i forhold til at pakke. Bevares, et bagagerum kan rumme en vis mængde opbevaring og er ikke uendeligt – pladsmæssigt. Dog er der ofte mere plads, end hvis du skal begrænse dig i samme omfang, som når du eksempelvis flyver. Her er restriktionerne for vægten af dine bagage samt målene meget nøje – disse krav underlægger din bil dig ikke.

 

Bilen er på mange måder derfor et symbol på frihed og en uafhængighed af øvrige instanser. Såsom guidede turer eller leje af bil. I slipper for bøvlet og kan sikkert og nemt transportere jer frem og tilbage.

 

Ydermere sikrer bilen også, at I ikke skal haste og jage på samme måde, som når man skal nå et fly. Vi ved alle, at man skal være i lufthavnen på et nøje udregnet tidspunkt. Skrider denne tidsplan, er feriestemningen ofte presset. Ved at køre i jeres egen bil på ferie, slipper I dermed også får stramme tidsplaner og hektiske lufthavne. Alt foregår på jeres præmisser og i jeres tempo!

 

Lyder dette som noget for dig, vil jeg varmt anbefale dig at undersøge mulighederne for en kør-selv-ferie til Gardasøen, da det giver rigtig mange fordele – og kun få ulemper i forhold til de andre transportformer, der kan bringe dig frem.

 

Så pak bilen og sæt kursen sydpå mod det nordlige Italien og Gardasøen – et af de bedste steder i Europa for en god familieferie, hvis du spørger mig!